RUTES PER L´HORTA 

En el mes de maig i juny de 2016 es van celebrar 3 visites guiades per Castellar-Oliveral, organitzades per l'associació de veïnes i veïns de Castellar-l´Oliveral , i patrocinades per la Junta Municipal de Russafa i l'Ajuntament de València. L'objectiu que es perseguia era acostar als habitants del centre i als residents perquè conegueren el nostre entorn, la història, costums i el ric patrimoni cultural i rural que posseïm.

Esta ruta circular es va configurar per a visitar en un agradable passeig de poc més de 3 km les barraques, ceberes, forns moruns, senies, mollons històrics, sequers, port del Tremolar, trilladores, i l'alqueria del Brosquil; disfrutant en tot moment del nostre paisatge d'horta i marjal.

Donada la bona acollida i l'èxit obtingut, el grup de cultura de la J.M. de Russafa va proposar fer a l'octubre una altra ruta, però està amb bicicleta amb un recorregut de 12 km, visitant amb més detall la part sud i oest, (amollonament històric de l'albufera de 1761, assagador de la Senda de les Vaques, Font de la Murtera, Cordell del Camí Vell de Russafa, etc.).

Totes les rutes han partit i finalitzat en La Cebera, tancant l'acte amb un refrigeri.

 Per als que no vau poder assistir, comunicar-vos que repetirem, i estem treballant en una altra ruta nova, animar-vos i participar.

A la caixeta, podreu veure un video-resum d´una de les rutes. 

  • YouTube Social  Icon

©2017 Pla d´Anticipació Castellar-l´Oliveral    

Associació de veïnes i veïns de Castellar-l´Oliveral

  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
CONTACTE​

C/Poetessa Leonor Perales, 10

avd26castellar.oliveral@gmail.com