ARQUITECTURA EFÍMERA: MIRADOR A L´HORTA

Arquitectura efímera es va tractar d´una intervenció de la Escola d´Art i Superior de Disseny de València on s´estudiava la manera de donar un ús a un espai d´espera. 

Al continu urbà apareixen llocs entre parentesi que es materialitzen en cues de persones. Son els espais d´espera. Es tractes de llocs de transició, com una parada del transport públic, un kiosc, un forn o la entrada/eixida d´un col·legi. 

Precissament a aquesta intervenció es va decidir intervindre efímerament, amb la previa reflexió de l´espai, el barri, a la entrada i eixida del Col·legi Municipal de Castellar-l´Oliveral. 

Amb la complicitat del propi centre educatiu i de l´Associació de veïnes i veïns de Castellar-l´Oliveral es va crear un disseny d´un lloc d´espera útil on els xiquets i les xiquetes el puguèssin gaudir però també els pares, mares, avis i avies que esperen a la eixida del col·legi, aprofitant a més la situació de l´emplaçament en un lloc amb vistes privil·legiades de l´horta de El Poblet: un dels barris d´horta de Castellar-l´Oliveral. 

©2017 Pla d´Anticipació Castellar-l´Oliveral    

Associació de veïnes i veïns de Castellar-l´Oliveral

  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
CONTACTE​

C/Poetessa Leonor Perales, 10

avd26castellar.oliveral@gmail.com