PROCÉS PARTICIPATIU DE LA PLAÇA FIGUERETA

"BAIXA I PARTICIPA". Aquest era el lema amb el que es presentàren les jornades participatives per totes les veïnes i veïns de Castellar-l´Oliveral per tal de prendre part, decidir i raonar si a l´emplaçament del carrer Figuereta, citat plaça del Pla General d´Ordenació Urbana de València, calía una plaça, com havía de ser, com pacificar l´aparcament o possibles alternatives. 

Per això, l´alcaldía de Castellar-l´Oliveral, amb la col·laboració de l´Associació de veïnes i veïns de Castellar-l´Oliveral, va posar en marxa unes sessions de participació: en primer lloc, una de pressa de contacte durant la Setmana Cultural de l´AVV, i  mesos després, al febrer i març, dues jornades que van concloure un model tangible de plaça amb els parers que es van discutir per part dels assistents i participants. 

Conduïdes per David Estal i María Aucejo, les jornades van consistir en un esmorçar inicial per després dur a terme unes dinàmiques participatives que esbrinaren les principals idees i contingut que havía de tindre la futura plaça Figuereta. 

Amb una maqueta presenta i repensada, i en procés encara de discusió a l´alcaldía de Castellar-l´Oliveral, es construirà un projecte per tal de negociar amb les institucions de l´Ajuntament de València i que aquesta plaça siga una realitat en temps futurs.  

Ací trobareu un vídeo-resum de les jornades: https://vimeo.com/216229886

©2017 Pla d´Anticipació Castellar-l´Oliveral    

Associació de veïnes i veïns de Castellar-l´Oliveral

  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
CONTACTE​

C/Poetessa Leonor Perales, 10

avd26castellar.oliveral@gmail.com